• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Новини

Всі новини Актуально Авторам Бюджет участі 2021 Бюджет участі 2023 Голосування Подання Реалізація

ПЕРШІ ПІДСУМКИ РЕАЛІЗАЦІЇ 2021

В Івано-Франківську програма «Бюджет участі» працює вже 6 рік. Цього року вона вперше стартувала вже на території об’єднаної громади. Переможцями стали 62 проекти на загальну суму майже 20 млн гривень.

СВІТЛИЙ ТА СУЧАСНИЙ: ВІДРЕМОНТОВАНИЙ КОРИДОР ТРАВМАТОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ МКЛ №1

Близько 1200 оперативних втручань на рік проводиться в травматологічному відділені Міської клінічної лікарні №1. Однак обдерті стіни, прогнилий старий паркет аж ніяк не стимулював пацієнтів до одужання. Тепер, завдяки спільним зусиллям програми Бюджет участі, міської ради, медиків та меценатів, з темного тунелю коридор лікарні перетворився у світле і затишне місце.

ВПЕРШЕ ЗА 34 РОКИ: У ЛІЦЕЇ №21 ВІДРЕМОНТУВАЛИ САНВУЗЛИ

Три роки поспіль Ліцей №21 (вулиця Академіка Сахарова, 36А) отримував перемогу у конкурсі Бюджету участі. Завдяки цьому тут уже робили ремонти, обладнали шкільну їдальню. А тепер ще й відремонтували два санвузли, які не бачили ремонту 34 роки.

10 ЛІЦЕЙ: ТРЕТІЙ РІК ПОСПІЛЬ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ

Не так давно закінчився Бюджет участі і вручили сертифікати переможцям. А вже зараз маємо низку реалізованих проєктів, зокрема у навчальних закладах. Так, в ліцеї №10 облаштували додаткові кабінети для поділу класів на групи, щоб вивчати другу іноземну мову.

ОДРАЗУ ТРИ ПРОЄКТИ РЕАЛІЗОВУЮТЬСЯ В ДРАГОМИРЧАНАХ

Змінити громаду може кожен. Для цього вже 6 рік поспіль існує програма Бюджет участі. Вперше цьогоріч власні проекти подали села Івано-Франківської громади. Одним з лідером серед проектів-переможців, де їх аж три, стали Драгомирчани.

ЄДИНІ У ОБЛАСТІ: 16 ЛІЦЕЙ ОТРИМАВ СУЧАСНІ МІКРОСКОПИ З ВІДЕОКАМЕРАМИ

Реалізація проєктів Бюджету участі цьогоріч в розпалі. Новий навчальний рік ліцей №16 розпочав з сучасним біологічним обладнанням. 5 цифрових монокулярних та бінокулярних мікроскопів з камерами та відеокамерами, інтерактивні дошки, а також понад 150 мікропрепаратів для дослідів з ботаніки, зоології, анатомії та загальної біології. Відтепер тут виховуватимуться майбутні науковці та медики.

НА ВУЛИЦЮ КОБРИНСЬКОЇ ПРИЙШЛИ ЗМІНИ

І їх створили самі ж мешканці! Раніше на вулиці були лише ями та болото. Пройтися нею, не заляпавшись, для її мешканців ставало справжнім випробуванням. Але зовсім скоро все зміниться. Бо жителі невеличкої вулиці Кобринської взяли справу в свої руки. Об’єднавшись, люди подали проект на програму «Бюджет участі», щоб створити комфортні умови для користування вулицею.