• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

ВПЕРШЕ ЗА 34 РОКИ: У ЛІЦЕЇ №21 ВІДРЕМОНТУВАЛИ САНВУЗЛИ

Три роки поспіль Ліцей №21 (вулиця Академіка Сахарова, 36А) отримував перемогу у конкурсі Бюджету участі. Завдяки цьому тут уже робили ремонти, обладнали шкільну їдальню. А тепер ще й відремонтували два санвузли, які не бачили ремонту 34 роки.

Директорка Ліцею №21 Олександра Лесюк розповідає, що до початку навчального року у школі зробили досить багато: деякі косметичні ремонти, поміняли кілька батарей та, найголовніше,  – оновили два санвузли за Бюджетом участі.

«Санвузли не ремонтувалися 34 роки – ще від відкриття закладу. Тому це була вимога часу. Тепер все зроблено згідно з новими вимогами, задля комфорту учнів», – зазначає директорка.

Депутат Івано-Франківської міської ради та випускник цієї школи Ігор Корсун зауважив, що перемога в конкурсі – це результат спільних зусиль батьків, вчителів та учнів: “Питання було наболіле і нарешті всі разом ми здобули необхідну суму, щоб його вирішити”.

Заступниця міського голови Вікторія Дротянко зауважила, що перемогу заклад отримав завдяки згуртованості та активності. “2600 голосів стали переможними для школи. Проєкт великий – майже на 300 тисяч гривень. Тому – це ще раз доводить, як згуртованість і участь у “Бюджеті участі” дозволяє розв’язувати проблеми”, – наголосила Вікторія Дротянко.

Галерея