• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Новини

Всі новини Актуально Авторам Бюджет участі 2021 Бюджет участі 2023 Голосування Подання Реалізація

БУ фінансує проєкти повністю!

Програма Бюджет участі НЕ потребує додаткових коштів! Всі проєкти фінансуються з міського бюджету у повному обсязі відповідно до поданого попередньо кошторису.

39 переможців Бюджету участі 2024

У складні часи, коли суспільство стикається з надзвичайними викликами, такими як війна, важливість активної участі та ініціатив місцевих мешканців набуває особливого значення. Одним із яскравих прикладів такої активності став Бюджет участі. 39 громадських проєктів перемогли цьогоріч в рамках програми Бюджет участі, серед них дрони, РЕБи, покращення в закладах освіти та облаштовані вулиці й дворики.

Голосування за проєкти ЗАВЕРШЕНО

53 459 мешканців Франківської громади віддали 130 502 голоси. З них, 7 754 особи підтримали проєкти через Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська

Шанси на перемогу є у всіх

Останнім часом чуємо про те, що «міські проєкти» не можуть конкурувати з проєктами, які стосуються сіл. Мовляв, люди голосують цілим селом, натомість мешканці однієї вулиці, садка, чи школи обмежені кількістю голосів.

Скільки проєктів переможе?

Потенційні переможці уже в легкому напруженні. Однак, голосування триває до 21 квітня і все ще може змінитися. На питання «скільки проєктів переможе?» не має остаточної відповіді до завершення підрахунку голосів. Проте, приблизні дані відповідно до виділених коштів на кожну категорію читайте далі.