• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Новини

Всі новини Актуально Авторам Бюджет участі 2021 Бюджет участі 2023 Голосування Подання Реалізація

39 переможців Бюджету участі 2024

У складні часи, коли суспільство стикається з надзвичайними викликами, такими як війна, важливість активної участі та ініціатив місцевих мешканців набуває особливого значення. Одним із яскравих прикладів такої активності став Бюджет участі. 39 громадських проєктів перемогли цьогоріч в рамках програми Бюджет участі, серед них дрони, РЕБи, покращення в закладах освіти та облаштовані вулиці й дворики.

Голосування за проєкти ЗАВЕРШЕНО

53 459 мешканців Франківської громади віддали 130 502 голоси. З них, 7 754 особи підтримали проєкти через Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська

Шанси на перемогу є у всіх

Останнім часом чуємо про те, що «міські проєкти» не можуть конкурувати з проєктами, які стосуються сіл. Мовляв, люди голосують цілим селом, натомість мешканці однієї вулиці, садка, чи школи обмежені кількістю голосів.

Скільки проєктів переможе?

Потенційні переможці уже в легкому напруженні. Однак, голосування триває до 21 квітня і все ще може змінитися. На питання «скільки проєктів переможе?» не має остаточної відповіді до завершення підрахунку голосів. Проте, приблизні дані відповідно до виділених коштів на кожну категорію читайте далі.

Як рекламувати проєкти?

Успіх проєкту часто залежить від його реклами. Приємно бачити креатив авторів та цікаві правильні промоції проєктів Бюджету участі.

Стартувало голосування за проєкти

1 квітня стартувало голосування за проєкти Бюджету участі. Ми не жартуємо, а констатуємо. Наш сайт шокований великою активністю охочих проголосувати і часом дає збій. Проте повідомляємо, що технічні неполадки роботи сайту тимчасові і до 21 квітня проголосувати вдасться всім.

108 ініціатив змагатимуться за реалізацію в громаді

Цьогоріч автори писали проєкти в категорії благоустрій, освіта та інші, в яку ввійшли дрони для ЗСУ. Найактивнішими були освітяни, адже поділ на підкатегорії вирівняв шанси на перемогу не тільки садочків, а й позашкілля.