• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • До закінчення залишилось
    Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Новини

Всі новини Актуально Авторам Бюджет участі 2021 Бюджет участі 2023 Голосування Подання Реалізація

Бюджет участі 2023. Скільки проєктів будуть переможцями?

Скільки проєктів стануть переможцями? Це питання ми чуємо зараз частіше навіть, ніж скільки треба зібрати голосів, щоб отримати фінансування. В цьому матеріалі відповімо одразу на два. Але спойлер – простої відповіді на них немає.

ДО ГОЛОСУВАННЯ ДОПУЩЕНО 104 ПРОЄКТІВ

Робоча група розглянула проєкти, які цього року подавалися на програму "Бюджет участі". У результаті засідання 105 проєктів позмагаються за перемогу з 18 квітня.

У 2023 РОЦІ ПОДАНО 129 ПРОЄКТІВ

Цього циклу активні мешканці громади подали на Бюджет участі 129 проєктів. Це майже в половину менше, ніж у 2021 році. Але й ситуація та умови трохи інші.

ПРИЙОМ ЗАЯВОК 2023

Нагадуємо, що ми живемо в часі воєнного стану й наша рекомендація - подавати все онлайн. Адже це зручніше та безпечніше. На сайті є відеоінструкція як зареєструватися на та заповнити заявку. Це максимально комфортно, адже можна почати заповнювати, тоді зберегти чернетку й продовжити у зручний для Вас час.

З 9 БЕРЕЗНЯ ПОЧИНАЄМО ПРИЙОМ ЗАЯВОК

Наприкінці 2022 року Івано-Франківська міська рада затвердила нове положення бюджету участі. Тож пропонуємо франківцям згадати як це - безпосередньо впливати на зміни в рідному місті та творити їх з допомогою міського фінансування.

СТАНЬ УЧАСНИКОМ ЗМІН! ДОЛУЧИСЬ ДО РОБОЧОЇ ГРУПИ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ

Вітаємо друзі! З метою ефективного впровадження Бюджету участі на території Івано-Франківської міської територіальної громади оголошуємо про початок прийому заявок та відбір представників громадського сектору на участь у складі робочої групи.

ПЕРШІ ПІДСУМКИ РЕАЛІЗАЦІЇ 2021

В Івано-Франківську програма «Бюджет участі» працює вже 6 рік. Цього року вона вперше стартувала вже на території об’єднаної громади. Переможцями стали 62 проекти на загальну суму майже 20 млн гривень.

62 ПЕРЕМОЖЦІ ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ

В Івано-Франківську нагородили переможців міської програми "Бюджету участі". Сертифікати та термогорнятка з логотипом програми отримали автори 62 проєктів, які за підсумками голосування здобули найбільшу кількість голосів мешканців міської територіальної громади.