• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

З 9 БЕРЕЗНЯ ПОЧИНАЄМО ПРИЙОМ ЗАЯВОК

Наприкінці 2022 року Івано-Франківська міська рада затвердила нове положення бюджету участі. Тож пропонуємо франківцям згадати як це - безпосередньо впливати на зміни в рідному місті та творити їх з допомогою міського фінансування.

Стартує прийом проєктів з 9 березня й триватиме до 30 березня. Нагадаємо, що цього року загальна сума, яку виділено на реалізацію проєктів  - 25,5 млн. грн. Поділ проєктів відбуватиметься не так, як зазвичай. Не буде великих і малих.

Зате будуть:

-        Освітні (8 млн грн) – один проєкт до 500 тис. грн.

-        Благоустрій малих вулиць (12 млн грн) – один проєкт від 500 тис. грн. до 3 млн. грн.

-        Зелені проєкти (1,5 млн. грн.) – один проєкт до 500 тис. грн.

-        Інший благоустрій (4 млн. грн.) – один проєкт до 500 тис. грн.

Подавати проєкти можна буде онлайн на сайті (https://if.pb.org.ua/) або ж фізично принести заповнену анкету. Куди приходити, щоб подати анкету фізично – повідомимо додатково. Але рекомендуємо подавати онлайн – бо це максимально зручно та не потрібно нікуди ходити.

Голосування попередньо плануємо з 18 квітня до 2 травня. Голосування здійснюватиметься за один проєкт у кожній підкатегорії. Тобто одна людина матиме 4 голоси. Й звісно як і раніше, можна буде голосувати фізично у ЦНАПах громади або ж онлайн - прямо на сайті, не виходячи з дому.