• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

62 ПЕРЕМОЖЦІ ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ

В Івано-Франківську нагородили переможців міської програми "Бюджету участі". Сертифікати та термогорнятка з логотипом програми отримали автори 62 проєктів, які за підсумками голосування здобули найбільшу кількість голосів мешканців міської територіальної громади.

Міський голова Руслан Марцінків привітав переможців, подякував всім учасникам. А також відзначив авторів проєктів, котрі активно залучали громадськість до голосування, що дало змогу здобути перемогу.

"Перш за все, велика подяка всім за вашу активність, наполегливість і головне бажання спільно творити позитивні зміни у нашій громаді. Мені приємно, що деякі проєкти перемагають, незважаючи ні на що - іноді не з першого, а з другого разу, а деякі стають переможцями вдруге, або й втретє. Ви найкращі!" - підсумував Руслан Марцінків.

А на завершення, координаторка програми Христина Гнатів анонсувала, що влітку відбудуться громадські обговорення та консультації щодо зміни положення та правил програми. Про час та місце проведення буде повідомлено додатково.


п.с. усі переможці, хто з тих чи інших причин не могли бути присутніми на нагородженні, свої сертифікати та термогорнята можуть забрати, написавши на сторінку у ФБ.

Галерея