• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

ПЕРШІ ПІДСУМКИ РЕАЛІЗАЦІЇ 2021

В Івано-Франківську програма «Бюджет участі» працює вже 6 рік. Цього року вона вперше стартувала вже на території об’єднаної громади. Переможцями стали 62 проекти на загальну суму майже 20 млн гривень.

Як мрії стають реальністю розповіла координаторка програми «Бюджет участі» Христина Гнатів.

«Як відбувається реалізація проєктів та її етапи ми показуємо на нашій сторінці у Фейсбук. А от вже за реалізованими проєктами чи за тим на якій стадії перебуває кожен проект можна стежити на сайті нашої програми», – розповіла координаторка програми.

На сьогодні у міській громаді реалізовано та профінансовано 18 проектів. Ще 13 проектів профінансовані та поки перебувають на стадії реалізації. Та ще 32 проекти перебувають на різних стадіях реалізації. 

“Це не означає, що вони не будуть завершені цього року. Адже десь на об’єктах тільки починаються роботи, а десь вже добігають кінця, але ще не профінансовані повністю”, - додала Христина Гнатів.

За її словами, зараз працюють над зміною Положення про Бюджет участі. До його обговорення можуть долучитись всі охочі.

Прийом проектів на 2022 рік планують розпочати в лютому-березні. А от вже проекти 2023 року хочуть приймати у вересні- жовтні 2022 року. Мовляв, перед реалізацією потрібні тендерні процедури. Для того, щоб проект можна було реалізувати в межах одного року хочуть розпочати приймати заявки швидше. Щоб залишалося вдосталь часу для їх втілення.

Галерея