• Подання
    Подання
  • До закінчення залишилось
    Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МОЛОДОГО КВІНТЕТУ “ADORO”

Відтепер популяризувати українську народну, естрадну та духовну пісню через акапельний спів квінтет «ADORO» буде з новим акустичним обладнанням.

А це вокальні мікрофони та вся необхідна комутаційна техніка, аудіоінтерфейс та підсилювачі, студійні навушники та інші необхідні аксесуари. Ці молоді ініціативні студенти, заснували новий музичний продукт і вже отримали заслужену увагу слухача як в Україні так і за кордоном.


“Хочемо вивести українську пісню в світ. Адже зараз її у світі дуже мало, а українців у світі - дуже багато. Треба, щоб ми позиціонували себе як співоча нація, адже так було завжди. Хочемо показати, що молоде покоління береже свою культурну спадщину та хоче донести її  до людей”, - поділився художній керівник Дмитро Котович.


Завдяки акустичному обладнанню творчість колективу набуде кращого рівня зазначив керівник Олексій Стронський.


“Кожен колектив потребує своєї апаратури. Тому й виникла ідея подавати проєкт для придбання необхідного для нас. Голоси збирати було важко, адже зараз про нас мало хто знає. Тож доводилося долучати знайомих та друзів, щоб здобути цю перемогу, буквально в останні хвилини. Ця апаратура дозволить не лише виступати, а й записувати контент та поширювати його у соцмережах”, - прокоментував.


Щороку не тільки збільшується кількість проєктів Бюджету участі, а й їх різноманітність зауважила заступниця міського голови Вікторія Дротянко.


“Бюджет участі це не тільки ремонт вулиць та шкільні проекти, а ще й можливість розвитку талановитої молоді Івано-Франківська. Хлопці активно займаються творчістю , проводять репетиції в Народному домі «Княгинин» і  вечорами тут мелодійно. Хочеться побажати їм світового визнання. Тож підтримуйте, долучайтеся, ініціюйте, впливайте та реалізовуйте власні ідеї разом з Бюджет участі!”, - розповіла заступниця.

Галерея