• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

СВІТЛИЙ ТА СУЧАСНИЙ: ВІДРЕМОНТОВАНИЙ КОРИДОР ТРАВМАТОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ МКЛ №1

Близько 1200 оперативних втручань на рік проводиться в травматологічному відділені Міської клінічної лікарні №1. Однак обдерті стіни, прогнилий старий паркет аж ніяк не стимулював пацієнтів до одужання. Тепер, завдяки спільним зусиллям програми Бюджет участі, міської ради, медиків та меценатів, з темного тунелю коридор лікарні перетворився у світле і затишне місце.

Стан коридору був аварійним, тож було вирішено провести поточний ремонт, і частину коштів вдалося залучити завдяки програмі Бюджет участі розповідає керівник першої міської клінічної лікарні Івано-Франківська Тарас Василик.


“Хочу подякувати всьому колективу травматологічного відділення. Адже саме завдяки їх ініціативі цей проект розпочато та реалізовано. Вони змогли долучити і благодійників та спонсорів. Дякую також всім, хто долучилися до голосування та дали нам можливість реалізувати цей проект”, - підсумував керівник.


Автор проєкту, лікар ортопед-травматолог Олександр Федорак відзначив, що сучасні та комфортні умови для праці – це зручність для медичних працівників та комфорт для пацієнтів.


“В нас щорічно проводиться багато операцій, які потребують активізації пацієнтів на наступний день після операції. Раніше умови б коридорі були до цього не пристосовані. Та разом з лікарями відділення ми це змінили”, - поділився лікар.


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відзначив, що оскільки у травматологічному відділенні 30 років не проводився капітальний ремонт приміщень, то цього року, за зверненням керівництва лікарні, були виділені кошти з міського бюджету на потрібні роботи. Заклад поступово модернізується, в планах зробити ремонт у палатах.

Галерея