• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

RE:WALK Відхилений остаточно

Доданий
30.03.2021
Номер
254
Великий

Ми медико-соціальний проект спрямований на покращення діагностики стану опорно-рухового апарату у дітей міста Івано-Франківська. Ми розробили скринінг ( алгоритм діагностики, який дозволяє обстежити велику кількість людей за короткий проміжок часу. Близько половини дітей мають проблему плоскостопості. Хочемо допомогти виявляти патологію, коли вона ще безсимптомна та її можна вдало корегувати.

Автор проєкту
оля
оля карман
Бюджет
297 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

Кожна 2 дитина до 12 років має плоску стопу. При щорічному медогляді у 67% випадків лікарі не звертають увагу на дефекти опорно-рухового апарату. Після 18 років патологію можна вилікувати тільки хірургічно. До 18 років можлива корекція устилками, а до 12 років корекція настільки ефективна, що дитина взагалі не буде мати ніяких відхилень у дорослому віці з боку стопи і постави.

Мета

Підвищення обізнаності батьків про захворювання опорно-рухового апарату, виявлення прихованих початкових форм хвороби та ефективна корекція. Здоров'я дітей - наше майбутнє.

Результат

Скринінгову програму патології ОРА (опорно-рухового апарату), підвищення уваги до плоскостопості у дітей, збільшення кількості вчасно виявлених випадків, ефективне доступне лікування, виховання молодих спеціалістів,які зможуть долучатися до проведення масового огляду.