• Подання
    Подання
  • До закінчення залишилось
    Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Допомога безпритульним тваринам міста «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СТВОРІННЯ» Брав участь

Доданий
29.03.2021
Номер
187
Малий

Безпритульні тварини – собаки і коти – є частиною екосистеми міста та області, що потребують допомоги, опіки і захисту. Надання допомоги безпритульним тваринам передбачає необхідність фінансової підтримки для забезпечення можливостей реалізації лікувально-профілактичних заходів (зокрема, вакцинування, стерилізації), як також утримання (харчування) безпритульних собак на період їх прилаштування.

Автор проєкту
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

Проект подається з ініціативи мешканців міста Івано-Франківська та засновників благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Прилаштуй друга», під опікою якого на сьогодні є понад 90 безпритульних собак, вилучених з вулиць міста внаслідок їх травматизації, широкого спектру захворювань.

Мета

Зменшення кількості безпритульних тварин на вулицях міста шляхом стерилізації та прилаштування, профілактика захворюваності безпритульних тварин шляхом їх вакцинування.

Результат

Зменшення кількості безпритульних тварин на вулицях міста внаслідок їх стерилізації та прилаштування. Можливість утримання (харчування) тварин на період прилаштування. Запобігання поширення захворювань, зокрема – сказу, серед безпритульних тварин.

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою