• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

ЗДО «Бджілка» з новими ігровими елементами

Дитячий садок- це місце, де починається соціалізація дитини, її виховання та освіта. Бюджет участі став ще однією можливістю аби створити діткам всі умови для радісного повноцінного розвитку в ЗДО №3 «Бджілка».

Відтепер ігри на свіжому повітрі тут будуть ще безпечнішими та комфортнішими для малечі. Адже за кошти Бюджету участі придбали 11 сучасних функціональних закритих пісочниць, а також інші ігрові елементи. Розвивальний ігровий простір осучаснився завдяки конкурсу проєктів Бюджет участі відзначила керівник закладу Руслана Палій.

«Ми не вперше беремо участь в конкурсі проєктів Бюджет участі, але цього року нам пощастило і ми перемогли, зібравши велику кількість голосів. Активно долучилися батьки наших вихованців, працівники закладу, за що їм дуже вдячна. Ми отримали пісочниці, балансир, столик зі стільцями та карусель. Діти з комфортом та зручністю проводять час на вулиці.»

Бюджет участі це добра нагода покращити громаду спільно з владою, зауважила заступниця міського голови Вікторія Дротянко.

«Садочок «Бджілка» це приклад того, що навіть маленькі заклади можуть не тільки брати участь в Бюджеті участі, а й перемагати. Адже, важливо залучати громаду до позитивних змін.» - прокоментувала заступниця міського голови.

 

Галерея