• Подання
    Подання
  • До закінчення залишилось
    Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Затишне фоє у ЗДО «Калинонька»

Хтось скаже, що садочкам дещо складніше конкурувати з великими проєктами, але абсолютним переможцем щороку стає ЗДО №1 «Калинонька».

За кошти Бюджету участі тут вже функціонує спортзал та музична кімната, а цьогоріч частину приміщення перетворили в живий куточок природи. Навіть у найсуворіші морози дітки відчуватимуть позитивні емоції в оточенні зелених насаджень, а ще папужок та рибок.

Таким чином залучаємо дітей до природи, наголошує керівник закладу Тарас Голей.

«Зараз ми просто щасливі, бо докладаючи зусилля можна багато чого зробити. Коли відбувалось голосування, ми всі об’єднались в команду, агітували, переконували. Наш садок такий, що коли беремо в чомусь участь, обов’язково маємо виграти

Громадський бюджет- це хороший інструмент участі громадян у житті міста, переконана заступниця міського голови Вікторія Дротянко:

«Абсолютним переможцем проєктів Бюджет участі щороку стає ЗДО №1 «Калинонька» і це вкотре доводить, що садочки мають всі шанси перемагати. Оновлене фоє справді створює затишну і приємну атмосферу. Тож беріть участь в Бюджеті участі та змінюйте громаду на краще.»

Галерея