• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Скільки проєктів переможе?

Потенційні переможці уже в легкому напруженні. Однак, голосування триває до 21 квітня і все ще може змінитися. На питання «скільки проєктів переможе?» не має остаточної відповіді до завершення підрахунку голосів. Проте, приблизні дані відповідно до виділених коштів на кожну категорію читайте далі.

Нагадаємо про максимальний кошторис цьогорічних категорій:

Проєкти Благоустрою - 18 млн гривень

- Благоустрії малих вулиць (проєкти, які передбачають надання послуг з благоустрою малих вулиць площею покриття до 2000 м²) - 14 млн грн (вартість реалізації яких від 500 тис грн до 3 млн грн);

- Благоустрій (що включає послуги з заміни покриття на тротуарах, пішохідних доріжках, влаштування вуличних меблів та інших елементів, тощо) – 4 млн грн (кошторисна вартість яких не перевищує 500 тис грн).

Проєкти освіти - 9 млн гривень (вартість реалізації яких становить до 500 тис грн):

- Шкільні (проєкти, які передбачають реалізацію в закладах загальної середньої освіти, включаючи прилеглу територію) – 5 млн грн.

- Дошкільні (проєкти, які передбачають реалізацію в закладах дошкільної освіти, включаючи прилеглу територію) – 2 млн грн.

- Позашкільні, профтехосвіта (проєкти, які передбачають реалізацію в закладах професійно-технічної освіти або закладах позашкільної освіти та дитячо-юнацькі спортивні школи, включаючи прилеглу територію) – 2 млн грн.

 Інші Проєкти - (реалізація проєктів, які не входять до категорії «Проєкти освіти» та «Проєкти Благоустрій») – 3 млн грн (вартість реалізації яких становить до 500 тис грн).

Отож в категорії «Благоустрій малих вулиць» потенційних переможців може бути мінімум 5, натомість в категорії «Благоустрій» - 8.

Категорія «Освіта» матиме цьогоріч переможців у трьох підкатегоріях, а саме: «Шкільні» - мінімум 10 проєктів, «Дошкільні» - 4 проєкти, «Позашкільні та інші» - 4 проєкти.

Також мінімум 6 переможців можливо в категорії «Інші проєкти», де активно набирають голоси проєкти для ЗСУ.

Загалом чекаємо на мінімум 37 переможців. Чому мінімум? Адже якщо проєкти будуть не на максимальну суму у своїх підкатегоріях, а на меншу, то переможців відповідно буде більше. Іншими словами, переможцями стають всі проєкти до вичерпування коштів в категорії. Саме тому спрогнозувати точну кількість переможців неможливо.

Друге питання – скільки голосів треба набрати, щоб перемогти. Наша відповідь – більше, аніж ваші конкуренти. Тобто, немає межі, яку ви перетнете і ваш проєкт буде профінансовано. Треба стежити за іншими проєктами й робити так, щоб ваш проєкт був серед прогнозованих переможців. Кожен автор у своєму особистому кабінеті може побачити, на якому місці є його проєкт серед конкурентів.

Вболіваємо за кожен проєкт і в підсумку розраховуємо на якомога більше переможців.