• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Робоча група розглянула проєкти Бюджету участі

Робоча група розглянула проєкти, які цього року подавалися на програму "Бюджет участі". У результаті засідання потенційно 110 проєктів позмагаються за перемогу з 1 квітня.

Остаточно, 2 проєкти  робоча група не допустила до голосуванняа саме:

Проєкт №96 «Покращення санітарно-побутових умов УКРИТТЯ №5»

Причина: не належить до сфери власних повноважень органів місцевого самоврядування міської територіальної громади.

Проєкт №111 «Інтерактивний світ для дошкільнят» 

Причина: проєкт не гарантує безкоштовний доступ мешканців до результатів реалізації.

На доопрацювання відправлено 6 проєктів, а отже автори мають час внести зміни, щоб їхні проєкти допустили до голосування:

·        Проєкт №5 «Ремонт дороги між будинками 111А та 115А вулиці Вовчинецької та заїзду до ліцею» - внести зміни на відповідність умовам Положення програми та відповідно в кошторис.

·        Проєкт №7 «Асфальтування дороги до корпусу факультету туризму ПНУ» - внести зміни в кошторис.

·        Проєкт №48 «Облаштування дитячого майданчика і зони відпочинку на вулиці Млинарська 50» - внести зміни в кошторис відповідно до Положення програми, а саме забрати пункт про обмежувальні елементи.

·        Проєкт №74 «Ремонт вулиці Колективна в мікрорайоні Опришівці» - внести зміни в кошторис.

·        Проєкт №91 «Освітлення вулиці Колійова - комфорт та безпека для її мешканців» – закласти в кошторис виготовлення проєктної документації, якої потребує цей проєкт.

·        Проєкти №115 Облаштування бруківкою тротуару Колодіївської гімназії» та №114 «Заміна вікон на енергозберігаючі в Колодіївській гімназії – відносяться до однієї поштової адреси і до однієї категорії, відповідно до умов Положення, реалізованим може бути тільки один проєкт навіть у разі перемоги обидвох.

110 проєктів з внесеними змінами відповідно до рекомендацій робочої групи, буде допущено до голосування на сайті бюджету участі

Нагадаємо, голосування розпочинається 1 квітня та триватиме до 21 квітня включно. Проголосувати можна буде онлайн на сайті, або особисто з паспортом у ЦНАПі та його територіальних підрозділах і віддалених робочих місцях.