• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Переможці Бюджету участі отримали сертифікати

В Івано-Франківську нагородили переможців міської програми «Бюджету участі».

Привітала переможців та подякувала за участь заступниця міського голови-директорка Департаменту освіти Вікторія Дротянко.

«Дякую всім авторам за активність, і бажання спільно творити позитивні зміни у нашій громаді. Вперше Бюджет участі у нашому місті ми провели у 2016 році. Тоді суми були значно меншими. Ми починали з 500 тисяч гривень, а зараз бюджет програми 25,5 мільйонів гривень», - зауважила Дротянко.

Координаторка програми Христина Гнатів зазначила, що в перші дні прийому проєктів активність авторів була низькою, тож навіть закрадались думки про те, чи взагалі буде голосування.

«Ми дуже тішимось, що мали змогу цього року провести Бюджет участі. Адже Івано-франківська громада перша в Україні, яка відновила реалізацію програми в умовах воєнного стану. Зараз до нас телефонують з інших міст та цікавляться, як ми це зробили», - додала Гнатів.

На завершення, координаторка програми анонсувала, що влітку відбудеться обговорення щодо зміни положення та правил програми. Про час та місце проведення буде повідомлено додатково.

Галерея