• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Ми з вами на зв'язку

Десятки дзвінків і добру сотню повідомлень отримали за час голосування.

Жодна банківська система не є ідеальною, але саме вона зберігає персональні дані. Не виключено, що технічні збої як в НБУ, так і на платформі Бюджету участі не дали змоги комусь все ж проголосувати. Однак надійне плече ось уже 6 років підставляє Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська і саме там у будь-якому відділенні кожен франківець може віддати 6 голосів за громадські проєкти включно до 21 квітня.

Щодо самої авторизації на платформі то найбільш поширеною проблемою стала - передача даних саме від банків НБУ, тобто фактично банк не передавав дані своїх клієнтів зовсім. Крім того того відсутність даних місця реєстрації в клієнтів Універсалбанк, адже це не є вимогою для користування послугами банку, також спричинила певні незручності для користувачів. Тож, звертаємо увагу, що необхідно перевірити свої дані у даному банку, оновити їх за потреби, додати графу про місце реєстрації і тоді повторити авторизацію та голосувати онлайн.

Всі побажання, зауваження та пропозиції до програми Бюджет участі радо вислухаємо на зустрічі з обговорення змін до положення програми в наступному році.

Ще є декілька днів, щоб підтримати проєкти:

-        - онлайн  до 23:59 21 квітня

-        - офлайн у ЦНАП до 16:00 20 квітня