• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Ігрова зона для вихованців ЗДО «Бджілка»

Новий сучасний спортивний майданчик запрацював на території дитячого садочка №3 «Бджілка», що в Івано-Франківську. Його вдалося реалізувати завдяки програмі Бюджет участі ІФ.

Тепер тут м’яке прорезинене покриття, та шість спортивних споруд, де дітлахи можуть виконувати елементарні фізичні вправи. Одночасно на спортивному майданчику можуть перебувати до шести груп дітей. І всім їм буде безпечно та комфортно.

 

 «Ми отримали перемогу нелегкими зусиллями, великою працею. Але, об’єднавшись, зібравши понад 1000 голосів, які ми отримали від наших друзів, від батьків, від працівників закладу і маємо на сьогоднішній день реалізовану нашу мрію – облаштований спортивний майданчик. А діти дуже чекали на реалізацію цього проекту і вчора ми його прийняли, тож емоції зашкалювали і в дітей, і у дорослих. З сьогоднішнього дня тут уже проведено усі ранкові руханки, які передбачені згідно режиму і заняття з фізкультури у тих вікових групах, які повинні були мати сьогодні уроки з фізкультури», - розповідає директорка ЗДО №3 «Бджілка» Руслана Палій.

 

Дошкільний заклад подавався у категорії «Освітні проєкти» і переміг, отримавши кошти з міського бюджету на облаштування такої ігрової зони. Від нинішнього ранку на спортивному майданчику у «Бджілці» гамірно. Тут малюки і займаються, і активно відпочивають.

 

Міський голова Руслан Марцінків відзначив, що результатом оновлення садочка завдяки «Бюджету участі» задоволений.

 

«Це все завдяки активності батьків діток та керівництва закладу. Тому закликаю й інших розробляти власні проекти з покращення благоустрою та брати участь у програмі розвитку громади. А у разі перемоги отримати кошти на їх реалізацію.»

Галерея