• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Сучасне обладнання – здорове харчування школярів ліцею № 6 ім. І. Ревчука Реалізований

Доданий
10.03.2021
Номер
9
Малий

Придбання сучасного професійного кухонного обладнання для їдальні ліцею

Автор проєкту
Наталія
Наталія Стасюк
Бюджет
99 940 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Джерельна, 2А, Івано-Франківськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

У харчоблоці Івано-Франківського ліцею № 6 ім. І. Ревчука, у котрому навчається 547 школярів, кухонне обладнання вже давно застаріле, а те, що є, не здатне забезпечити потреби ліцеїстів та створює небажані ризики для здоров'я дітей, кількість котрих у ліцеї щороку зростає.

Мета

Оновлення та заміна матеріально-технічної бази їдальні. Створення умов для організації правильного та раціонального харчування дітей.

Результат

Оновлення та заміна матеріально-технічної бази їдальні. Плити електричної 4-х камфорної з духовою шафою, шафи пекарської односекційної, мармітів для перших та других страв з гастроємностями, сковороди електричної

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент освіти і науки

Фотографії реалізованого проєкту