• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Ремонт вулиці Затишна в с.Чукалівка Брав участь

Доданий
29.03.2021
Номер
206
Благоустрій малих вулиць

Назва вул.Затишна в с.Чукалівка не відповідає дійсності,оскільки через відсутність дорожнього покриття утворитися великі ями та вибоїни,які через відсутність дощової каналізації більшу частину року заповнені водою. Даний проєкт включає в себе роботи по благоустрою вулиці для забезпечення безпеки руху, зручності пересування для пішоходів та покращення доступу швидкої допомоги та рятувальних служб.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Шуляк
Бюджет
1 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Тисменицький район, Чукалівка

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

Повна відсутність дорожнього покриття роками створює незручності жителям села через великі ями та вибоїни, які через відсутність дощової каналізації більшу частину року заповнені водою. Такий стан дороги призводить до травмування пішоходів та ускладнює рух транспортних засобів (пожежна, швидка та ін.).

Мета

Створити належні умови для безпеки руху пішоходів та транспорту, забезпечити естетичний вигляд. Відремонтувати дорогу шляхом брукування.

Результат

В результаті проведеного ремонту буде забезпечено безпеку руху, зручність пересування для пішоходів, особливо для дітей, людей з інвалідністю та людей похилого віку, покращиться доступ швидкої допомоги та рятувальних служб.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою