• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Ремонт дороги та тротуару на ділянці, що сполучає вул.Дудаєва з будинками 30-а, 30-б Реалізований

Доданий
05.03.2021
Номер
38
Благоустрій малих вулиць

Проєкт перенесено. Набрано 801 голос.

Автор проєкту
Мирослав
Мирослав Голоднюк
Бюджет
862 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Дудаєва Джохара (Фучика), 30, Івано-Франківськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

На ділянці бічної дороги від вулиці Дудаєва, яка проходить через залізнодорожній переїзд до рогу будинку вул.Дудаєва, 30-б, утворилися величезні ями, а в деяких місцях взагалі відсутнє тверде покриття. Окрім цього, на узбіччі дороги знаходяться каналізаційні колодязі з відкритими люками та абсолютно відсутнє зовнішнє освітлення. Через відсутність тротуару і твердого покриття на узбіччях дороги, пішохідний рух здійснюється по проїжджій частині дороги, яка є аварійно небезпечною і потребує капітального ремонту.

Мета

Забезпечення безпеки пішоходів, створення належних умов для учасників транспортного руху на окремих ділянках доріг комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська, шляхом приведення у відповідність транспортно-експлуатаційного стану дороги загального користуванння.

Результат

Результати проекту (до 3-х речень): покращення транспортної інфраструктури міста, збільшення кількості капітально відремонтованих комунальних доріг, забезпечення комфортних умов проживання в конкретному мікрорайоні.

Фотографії