• Подання
    Подання
  • До закінчення залишилось
    Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

26 школі - сучасний, безпечний ігровий майданчик Реалізований

Доданий
04.03.2021
Номер
2
Малий

На території школи бракує сучасного, безпечного, облаштованого ігрового майданчика для відпочинку та дозвілля учнів школи та дітей даного мікрорайону, який би задовольнив потреби розвитку рухової активності учнів.

Автор проєкту
Віра
Віра Косар
Бюджет
99 800 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шухевичів, 27А, Івано-Франківськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

Основна діяльність дітей молодшого шкільного віку - ігрова, як на уроках так і під час прогулянок. Проте на території школи бракує сучасного, безпечного, облаштованого ігрового майданчика для відпочинку та дозвілля учнів школи та дітей даного мікрорайону, який би задовольнив потреби розвитку рухової активності учнів.

Мета

Облаштування на території школи сучасного ігрового майданчика, який забезпечить необхідні умови для проведення комфортного та безпечного дозвілля учнів школи та мешканців мікрорайону, сприятиме вдосконаленню фізичних якостей дітей та популяризації здорового способу життя.

Результат

1)Створення нового, сучасного, багатофункціонального, безпечного ігрового комплексу, що забезпечить необхідні умови для відпочинку дітей , сприятиме фізичному та емоційному розвитку учнів школи та мешканців мікрорайону. 2)Мотивує дітей більше часу проводити на свіжому повітрі, що покращить їх стан здоров’я.

Фотографії

Фотографії реалізованого проєкту