• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Придбання ігрового обладнання на майданчики в дошкільному навчальному закладі №15 «Гуцулочка» Реалізований

Доданий
05.03.2021
Номер
17
Малий

Проєкт перенесено. Набрано 624 голосів.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Федун
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Нова, 19, Івано-Франківськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

На території дошкільного навчального закладу є територія, відведена під ігрові майданчик, проте його обладнання не відповідає вимогам державного стандарту дошкільної освіти щодо організації дозвілля для дітей, проведення активних ігор, занять на повітрі. Усе допоміжне устаткування вироблено власними руками педагогів та батьків з підручних матеріалів та потребує заміни і осучаснення .

Мета

Задум проекту полягає у придбанні та встановлення ігрових елементів на прогулянкових майданчиках на території дошкільного навчального закладу №15 в м.Івано-Франківську. Планується встановити кілька яскравих, ігрових елементів (машин, локомотивів , самоскидів )для веселого дозвілля . активного розвитку .

Результат

Головний результат –це створення сучасних умов для дошкільнят на прогулянкових майданчиках , де діти за допомогою педагогів та батьків проводять активну частину дня, пізнають світ, розвивають свої здібності, набувають навичок, вчаться бачити і відчувати красу навколишнього світу. Соціальні: залучення дітей до оволодіння в ігровій формі важливими для суспільства професіями .

Фотографії реалізованого проєкту