• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Створення сучасного освітнього середовища - майстерні трудового навчання Брав участь

Доданий
24.03.2021
Номер
86
Великий

З метою реалізації нових освітніх технологій, використання різних форм роботи, зробити процес навчання більш наочним, інтенсивним і динамічним, розвивати пізнавальну активність учнів, основні компетентності, відроджувати національні традиції, здійснювати психологічне розвантаження трудотерапією, виховувати культуру особистості обладнати майстерню сучасними верстаками, інструментами і наочністю.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Поліщук
Бюджет
298 380 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шухевичів, 35, Івано-Франківськ

Опис

Проблема, на вирішення якої спрямований проект:

Вивчення предмету спрямоване на підготовку молоді до дорослого життя, що потребує наявності знань, вмінь та навичок самостійно розв’язувати нестандартні життєві проблеми. Для реалізації вказаного потрібно забезпечити здобувачів освіти необхідними умовами та засобами для навчання. За 36 років існування закладу матеріальна база не поповнювалась новим обладнанням, морально та фізично застаріла.

Мета

Підвищення рівня надання освітніх послуг для здобувачів освіти. Робота на сучасному обладнанні дасть можливість учням отримати практичні навички, необхідні для життя в розвиненій європейській країні.

Результат

Результатом даного проекту вбачається: створення сучасного освітнього середовища майстерні трудового навчання для використання в освітньому процесі. Реалізація проекту сприятиме формуванню практичних навиків, розкриттю творчого потенціалу, підвищенню самооцінки здобувачів освіти.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Департамент освіти і науки