Опис
Проблема, на вирішення якої спрямований проект:
Поганий санітарно-технічний стан ремонтів та обладнання харчоблоку, що у свою чергу перешкоджає забезпеченню якісного й безпечного харчування дітей, поліпшенню раціонів харчування, розширення асортиментів продукції з урахуванням санітарно-технічних вимог. Зношеність обладнання та погіршення санітарно-технічних умов негативно впливають на навчання та харчування дітей.
Мета
Здійснення комплексу заходів щодо покращення санітарно-гігієнічних вимог та безпечності харчування.
Результат
Підвищення рівня санітарно-технічного стану харчоблоку покращить якість обслуговування дітей, забезпечить його безпеку, збалансованість та створить комфортні умови для роботи працівників харчоблоку.
Відповідальні підрозділи
Департамент освіти і науки